Første bikinidag med stomi

Etter en liten periode med litt lavere temperaturer har varmen kommet tilbake for fullt. Magemusklene er såpass sterke at jeg lett kommer meg opp fra bakken nå, så i går ettermiddag tok vi med oss snacks, drikke og et teppe til parken. Det var første gang i bikini etter operasjonen, og sett bort fra at det var en premiere var det hele ganske lite spennende – det viste seg at det å ligge i bikini i parken med pose på magen er ganske likt som å ligge der uten stomi. Den eneste forskjellen er at high waist bikinitruser er hot i år, så jeg kan beskytte operasjonsarrene fra sola uten å måtte dekke de til med noe annet enn det jeg ville hatt på uansett.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s