Things to come: Kaktus i magen

Det fine med å pluselig stå uten jobb og med uventet mye sommerferie er at jeg kan bruke dagene til det jeg vil. Og hva vil jeg? Som regel er det enten å være kreativ eller å lage system. Akkurat i denne sammenhengen er det førstnevnte, så nå har jeg designet en emaljepin med et skjelett og en kaktus der tarmene skulle ha vært. Hva er vel en bedre beskrivelse av IBD enn en kaktus i magen? Jeg har bestilt 100 pins med forventet ankomst i midten av juli, eventuelt sen juli hvis det blir fellesferieforsinkelser. Skrik ut hvis du vil forhåndsbestille en pin du kan feste på skolesekken, veska, skjerfet eller jakka!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s