Dag 1: Pose på magen og mye soving

Der! Nå har jeg én pose og fem små sår på magen. De kunne følge planen om å gjøre en kikkehullsoperasjon, og inngrepet gikk tydeligvis bra. Jeg har slanger litt over alt på kroppen, med både urinkateter, epiduralslange på ryggen og tre venefloner på armene. Det er her det er party.

Ellers har dagen blitt tilbragt i kvalme- og smertestillenderus. Det har blitt klart for meg hvor mye magemuskler man bruker når man brekker seg, og hvor effektivt det er med kvalmestillende når man får det rett i åra. Jeg har vært hellig overbevist om at det er torsdag, ikke mandag. Jeg har hatt besøk av samboer, men sovnet litt nå og da. Magen er øm, men på en merkelig bedøvet måte. Og jeg har nettopp vært oppe og gått helt fra senga til vasken på rommet – en avstand på hele to meter. Jeg klarte å stå oppreist lenge nok til at jeg fikk pusset tenner, renset ansiktet og smurt meg med nattkremen min. Pluss bytta skjorte, for den jeg hadde tidligere i dag manglet to knapper og én av de som faktisk var der var brukket i to. Og så var det nok. Jeg sto mindre og mindre oppreist og etter noe som kan ha vært ti minutter var det godt å kunne legge seg ned igjen.

6 kommentarer om “Dag 1: Pose på magen og mye soving

  1. Tenk nå er det over og møte med helsevesenet gir tanker . Du skriver så bra at æ blir revet med i opplevelsene dine.. STÅ på videre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s