Én Crohns to go, takk!

Fjellvettreglene er lure, men ikke bare begrenset til fjellet. Ta for eksempel regel nr 5: «Ta med nødvendig utstyr for å kunne hjelpe deg selv og andre.» For meg betyr det at jeg nesten alltid har med meg en sminkeveske med medisiner og annet som er kjekt å ha når kroppen plutselig synes at den har fått litt lite oppmerksomhet.

IMG_2201

Jeg har med meg forskjellige medisiner i en genial reiseboks kjøpt på Åhléns: smertestillende, kvalmestillende, syrenøytraliserende, allergitabletter og diarétabletter. I tillegg har jeg med meg laktrasetabletter slik at jeg kan spise en stor porsjon fløteis uten å måtte gå løs på de smertestillende tablettene etterpå. Våtservietter må også være med, og for å slippe å ha med en stor pakke – som uansett åpner seg i veska og dermed tørker ut – har jeg med en liten håndfull våtservietter i en liten plastpose med lynlås. I tillegg har jeg en liten pilleeske som et alternativ når jeg virkelig må spare plass i veska, håndsprit, en stikkpille Voltaren (obs! bør helst unngås når man har Crohns eller ulcerøs kolitt) i tilfelle jeg får smerteanfall hvor andre sterke smertestillende ikke er nok, papirlommetørklær og truseinnlegg. Og selvfølgelig en haug med hårspenner, leppestifter, kvitteringer og en svensk femkroning som ikke lenger er gyldig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s