En ny og bedre versjon

Nytt år, ny mulighet til å bli en ny og bedre versjon av seg selv. Jeg synes imidlertid at det er nok jobb å vedlikeholde denne versjonen av meg selv, så jeg begrenser meg derfor til å lage en ny og bedre blogg. Studietiden går inn i en sluttspurt med innlevering av masteroppgaven 15. mai og dermed er det uansett begrenset hvor lenge jeg kunne ha fortsatt å skrive på en blogg som heter noe med «studenthverdag». Crohns skal jeg ha en stund til – akkurat det aspektet ved kronisk sykdom er ganske forutsigbart – og jeg håper at jeg med denne oppgraderingen av bloggen skal kunne fortsette å gjøre inflammatorisk tarmsykdom mindre fremmed.

2018 blir et spennende år. Det som topper listen må være at jeg skal gifte meg i høst, etterfulgt av at jeg skal gå fra å være student til å jobbe, samt at jeg er kvartveis til 100 og at vi skal på bryllupsreise. Jeg har dessuten allerde vært på IKEA og kjøpt en tiliterskjele i år. Det er trygt å si at 2018 er året for voksenpoeng.

2018 blir også et spennede år på crohnsformidlingsfronten, om enn ikke like klart planlagt ennå. Uten å røpe for mye kan jeg si at jeg skal være med på et podcast-prosjekt. Jeg har også vært så heldig at jeg har fått med meg Ingvild Solberg, venninne og masterstudent i klinisk ernæring, på laget. Det er nok av bloggere der ute som synser om mat – jeg vil ikke være en av dem. Bevissthet rundt hva jeg spiser er en stor del av hverdagen min, men det gjør meg ikke til en ekspert. Det har vi sånne som Ingvild til.

Har du noen ønsker om tema jeg skal ta opp eller er det noe du lurer på? Legg igjen en kommentar eller send meg en melding, så skal jeg se om det ikke blir et innlegg av det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s