Oppdatering to uker etter operasjon

I dag er det to uker siden jeg ble operert og fikk stomi. Det å skifte pose er fremdeles en uvant komponent i morgenrutinen min, men det går overraskende fint. Jeg tror nok at jeg tar skiftingen litt tyngre enn hva jeg selv innbiller meg, for jeg blir merkelig andpusten og sliten i kroppen, og det er en annen type sliten enn andre ting som krever tilsvarende mengde krefter. Men alt i alt er jeg fornøyd med fremgangen; jeg merker at jeg har mindre smerter og mer krefter for hver dag som går. Jeg kommer meg lettere opp av sofa og seng, kan pusle litt rundt i huset og til og med ligge noen minutter på siden. Og det er godt.

En kommentar om “Oppdatering to uker etter operasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s