Notat fra dagopphold på Ullevål:

Jeg er et relasjonsbyggende menneske, selv på vei ut av narkose. Frank var en av dem som trillet meg fra operasjonssal til oppvåkning. Jeg husker ingenting, nada, niks av samtalen, bortsett fra at Frank lovet å spandere karsk neste år på Rørosmartnan før han gikk. Og jeg liker ikke engang kaffe.

2 kommentarer om “Notat fra dagopphold på Ullevål:

  1. Hei!
    Full forståelse for at du husker lite av vår postoperstive samtale, og lover å ikke «pushe» Karsk om våre veier skulle møtes på Martnan neste år! Men uansett var det hyggelig å kunne bidra med narkose og forhåpentligvis gode drømmer på Ullevål forleden! Håper du hadde en ok opplevelse, god bedring og lykke til med oppgaveinnspurten!
    Mvh
    «Frode Anestesisykepleier»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s